Marketing megoldások

 

Ügynökségünk 2007 óta nyújt integrált kommunikációs megoldásokat állami és kormányzati, szerveknek, önkormányzatoknak, nagyvállalatoknak és kkv-knak illetve civil szervezeteknek. A kommunikációs tervek szerves részét képezik a marketing eszközök is. Javaslatokat teszünk az adott kommunikációs kampányhoz kapcsolódó hagyományos és kevésbé hagyományos hirdetési formákra. Kiépített alvállalkozói rendszerünk által ügyfeleink széles marketingkommunikációs eszköztárból választhatnak.

 

Hirdetések

Médiavásárló alvállalkozónkkal együttműködve jó árakat tudunk biztosítani vállalata hirdetésének bármilyen felületen vagy médiumban. Civil szervezetek számára TCR hirdetések megjelenítését is vállaljuk.

 

Hírlevél készítés

Az ügyfelekkel, partnerekkel való kommunikáció fontos eszköze a hírlevél. Ügynökségünk vállalja hírlevelek megírását, kivitelezését, adatbázisok kezelését, statisztikák készítését.

 

Reklámtárgyak

Több alvállalkozóval való együttműködésünk eredményeként a legjobb ár-érték arányú reklámtárgyakat tudjuk kiajánlani. Vállaljuk az ajándékok grafikai és nyomdai kivitelezését, csomagolását, szállítását.

 

Kreatív megoldások

A kreativitás nem önmagáért való. Tudjuk, hogyan lehet rendhagyó és újító ötletekkel az üzleti célok megvalósítását segíteni, sikereket elérni.